Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 29, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat er mensen zijn die op deze manier met hun kind omgaan:


Ja, er is een reden voor dat bioscoopschermen horizontaal en niet verticaal hangen. Maar het filmpje op zich brengt vreugde.

Dat is iets wat Bill Gates ook graag zou brengen in de wereld. De multimiljonair en filantroop vroeg tientallen bedrijven en universiteiten met een idee te komen voor een toilet waar geen uitgebreid rioleringssysteem voor nodig is. Zodat ook mensen in 'minder ontwikkelde landen' prettiger kunnen poepen. (Het Nederlandse, niet het Vlaamse woord!). Nauwelijks reacties. Maar honderden reacties toen hij aan zijn vraag toevoegde: 'Als het je lukt krijg je een paar miljoen dollar van mij!' Heel gek dat mensen het project dan opeens niet te moeilijk vinden en opeens wél tijd hebben in hun drukke schema's en opeens wél bereid zijn arme mensen 'gratis' te helpen. Dus:



Heeft Billy de Kat
hier een vogeltje op het oog
om mee te 'spelen'?


De lolcat van deze week:
'Laat niet de angst om je buitengesloten te voelen
je buitengesloten voelen.'


Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/