Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 27, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat de planeet terugvecht tegen de vervuiling die wij veroorzaken: een vissoort (klik. Engels)) ontwikkelde zich zelfs zodanig dat het heeft geleerd te leven in sterk vervuild water!

Meer goed nieuws: in een vrije democratie zoals de onze in Nederland is het zelfs mogelijk dat idioten een politieke partij oprichten. Leest u maar eens de (serieus bedoelde!) verkiezingsstandpunten van de Vrije Democratische Partij (klik). Dankzij dit soort personen valt er altijd wel wat te lachen in Nederland!

Twee filmpjes voor u vandaag als onderdeel van mijn wekelijkse 'Goed nieuws en kattenlog' blogstuk. Terwijl u op zoek gaat naar uw VR bril ten bate van filmpje nummer twee krijgt u eerst filmpje nummer één te zien:Met name voor de fans van Star Wars groot nieuws: er komt een speelfilm volledig gewijd aan het karakter Yoda!

Dan nu een filmpje voor de fans van ballet en moderne techniek. Heeft u uw VR-bril al op? Nee? Ik ook niet. Toch is hier de link naar iets bijzonders: een balletvoorstelling in 360 graden!
http://www.operaballet.nl/nl/ballet/2015-2016/voorstelling/night-fall

Deze week - voor de afwisseling - een foto van Maneki Neko.
Hij zit graag in de kast.
Gave foto die mijn vriendin van hem maakte, niet?
En hier nog eentje. 
Zie het maar als kerstcadeautje:


Natuurlijk ook deze week een door mij bedachte en in elkaar geflanste (met hulp van de uitgebreide foto-database op het wereldwijde web) 'lolcat':
'Ik ben absoluut voor gelijke rechten!
'Maar gewoon niet voor iedereen.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/