Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, maart 16, 2011

Organisatie

Stelt u zich eens voor in een wereld te leven waarin u niet mag voelen wat u voelt. Te leven in een wereld die u veracht vanwege uw seksuele voorkeur. In die wereld leven pedoseksuelen.

Edwin Rotgans (de vroegere opdrachtgever van "Robert M.") is een pedo. Althans: enkele feiten over zijn voorliefde voor jonge kinderen zou hij inmiddels hebben bekend. Nu roepen mensen meteen dat hij aan de hoogste boom moet worden opgehangen en dan vaak in minder vriendelijke bewoordingen. Maar ga eens na: Edwin Rotgans kan niet kiezen waar zijn seksuele voorkeur naar uitgaat. Net zo min als u of ik dat kunnen. Stelt U zich eens voor dat u wordt gestraft omdat u toevallig op mannen dan wel vrouwen van uw eigen leeftijd valt? Of - God betere - op iemand van hetzelfde geslacht?

Als U zich niet mag uiten zoals u wenst, denk u dan:"Ach, laat maar." of gaat u stiekem aan de gang? Wat dan als een of andere website uw naam en adres publiceert en vertelt dat u onder uw bed boekjes bewaart met daarin plaatjes van sexueel actieve - naakte! - dertigers?

Van hetero's, homo's én pedo's wordt verwacht dat zij hun driften kunnen beheersen. Maar af en toe gaat er eentje de fout in. Dus vraag ik u: wanneer in heel Nederland vijf hetero's de fout in gaan, zijn dan automatisch alle hetero's verkrachters? Wanneer twee homo's doelbewust anderen met AIDS infecteren, maakt dat moordenaars van álle homo's? En als drie pedo's zich niet kunnen beheersen en ondanks wetten en regels tóch aan kinderen zitten, moeten we dan meteen álle pedo's veroordelen?

Natuurlijk krijg ik moordneigingen als iemand maar op een verkeerde manier naar mijn dochter van tien kijkt. Dat hoeft dan niet eens een pedo te zijn maar het kan net zo goed gaan om een secretaresse of een keurig getrouwde ICT'er. Bijvoorbeeld. Ook als dochter later 23 is en een of andere enge hetero laat merken dat hij haar begeert wil ik - als vader zijnde - vooral heel hard slaan. Maar een dun laagje beschaving voorkomt dat ik dat doe (tenzij ik die gozer echt helemaal niet mag natuurlijk en de PVV tegen die tijd geregeld heeft dat je iemand in elkaar mag slaan zodra je je bedreigd voelt.)

"Ja maar homo's zijn okee. Sterker nog, een vriend van me is homo en da's een prima gozer."

Nou, dan heb ik nieuws voor u: Tot het jaar 2000 werd die vriend van u door de Wereldgezondheidsorganisatie (de WHO) nog als geestesziek beschouwd. Uw vriend was dus gewoon gek, volgens een internationale beschaafde organisatie.