Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 14, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Op sociale media is een hoop bagger te vinden en met name op Twitter (want daar is het makkelijk om een anoniem account aan te maken) zijn er mensen die weinig meer doen dan hun gal spuien en anderen het leven zuur maken. Gelukkig kun je die 'blocken'. Doe je dat veel, dan blijven alleen maar twitteraars over die leuke dingen doen. Zoals opmerkingen maken als deze:


Natuurlijk reageert niet elk bedrijf op elk bericht waarin de naam van het bedrijf voorkomt maar in dit geval kon een sociale media medewerker van het betreffende bedrijf het niet nalaten een beetje te spelen met een fotobewerkingsprogramma en met een gepaste reactie te komen:


Noem mij maar een beetje raar maar ik word hier serieus blij van. Tegenover alle ellende in de wereld waar mijn privé situatie schril bij afsteekt zijn zulke momenten echt de lichtpuntjes in mijn dag.

Van wat voor soort berichten op (sociale) media kunt u intens genieten?

Tot voor kort was het erg moeilijk om een foto te maken van Billy de Kat als het vrij donker was in huis. Maar dankzij de nieuwe camera waarmee ik ook kan bellen is dat een minder groot probleem en kan ik - zonder flitslicht te hoeven gebruiken - dit soort foto's van hem maken:

Voor de afwisseling is hier eens een 'lolcat' die ik niet zelf heb gefabriekt:
'De kattenvallen werken!'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels