Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 20, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over hen
die ons allemaal willen vermoorden
Dat zij ons in het geheim allemaal willen vermoorden is zó geheim dat het aantal mensen op de planeet maar blijft stijgen. 

Goed nieuws is dat het 'hen' maar niet lukt om ons allemaal dood te maken. Ondanks de al eeuwen durende pogingen van de Illuminati, het WEF en buitenaardse hagedismensen als Bill Gates en George Soros en natuurlijk de Joden. Al wordt het pas over een paar jaar weer normaal om de Joden overal de schuld van te geven. Daarom spreken rechtspopulisten van 'de kabbalisten' en 'de globalisten' en zo. Zich baserend op de aloude complottheorie dat 'de Joden' uit zijn op de wereldheerschappij.

De laatste paar jaren waren zij weer creatief met hun methodes om ons uit te roeien: televisie- en magnetronstraling, windmolens die kankerverwekkend geluid maken, chemtrails, een niet-bestaand virus dat tegelijkertijd alle ouderen vermoord, iedereen dwingen een dodelijk vaccin tegen dat virus te accepteren, iedereen dwingen een mondkapje te dragen waardoor iedereen stikt, ons dwingen om te accepteren dat sommigen 'hij' of 'zij' willen worden genoemd, vrouwen en donkere mensen hetzelfde salaris geven als keurige, blanke mannen die hetzelfde werk doen...Het is verschrikkelijk!

Maar ondanks al die kwaadaardige pogingen om de mensheid weg te vagen van de planeet zodat zij kunnen heersen over een lege en verwoestte Aarde, lukt het hen maar niet. Dat komt vast door die tienduizende 'egte Vry Heids strYDers!' op sociale media. 

Dus: dankjewel, Henk189764365, Angelique Lichtbrenger en al die andere mensen met interessante namen die ons beschermen tegen en waarschuwen voor 'hen'. 

Hier probeerde ik vriendjes te worden met een oppaspoes:
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels