Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, februari 03, 2011

Opgestuurd

Vandaag een goed dagje gehad. Een workshop mogen geven aan een klas met gemotiveerde cursisten die goede vragen stelden en aansluitend naar een informatie-avond met als thema "Psychiatrie en de Media". Wellicht mag ik eerdaags dit soort avonden zelf gaan presenteren dus het kan geen kwaad af en toe eens even te zien hoe dat er zo aan toe gaat.

Eerst met z'n allen een hapje eten waarna er wat algemene informatie volgt. Daarna wordt de gast van de avond voorgesteld waarna hij of zij het woord voert. Aansluitend is er alle ruimte voor discussie.

Omdat ik inmiddels een weinig vermoeid ben laat ik het verder bij dit liedje wat zomaar opeens in mijn hoofd opdook en dat ik graag met U deel:

Godley & Creme - "Englishman in New York"Nog even een klein oproepje: Mijn zoon en ik willen graag op vakantie. En daar is geld voor nodig. Nu wil ik niet bedelen en zeker niet lenen maar laat ik heel subtiel het volgende nog even weten:

Vrijwel elke vrijdag publiceer ik een verhaaltje. Een aantal ervan is inmiddels gebundeld en te koop...

Nog iemand die mijn boekje wil kopen? Nu met 15% korting! http://ow.ly/3GjlI Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook. In dat geval krijgt U voor maar een tientje een gesigneerd exemplaar opgestuurd!

Deel dit stukje