Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 15, 2023

De week voorbij

'Wie zich niet aan de regels houdt, moet gestraft worden!' Dat geldt voor iedereen. En dus ook voor de omroep 'Ongehoord Nederland' (klik). De makers van de betreffende programma's op de Publieke Omroep (ja, ON is gewoon onderdeel van 'MSM') hebben de journalistieke gedragscode ondertekend. En willens en wetens die code geschonden. Wetend dat het een voorwaarde is als omroep zijnde. 

'In Nederland is geen plek voor wie zich niet aan de regels houdt!' Helemaal mee eens. Hoewel: als mensen weigeren zich aan de verkeersregels te houden, zijn er in no time geen domme mensen meer.

==================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels
=========================

Maandag lag ik zielig thuis ziek te wezen. Gelukkig kreeg ik gezelschap bij het koffiedrinken. Dat de betreffende buurvrouw mijn dropjespot leegat, nam ik voor lief.Hing op de bank mijn truien te sorteren. Heb er zoveel dat zij niet allemaal in mijn kledingkast passen dus doe er wat weg. Fijn dus dat er een daklozenopvang en een afdeling van VluchtelingenWerk bij mij in de buurt zijn. Dan kan ik er nog iemand blij mee maken.

De visitepoes zag haar kans schoon en deed haar middagdutje in de stapel lekkere warme truien.


Waar ik ook warm van werd was een gedachtewisseling op Twitter: na het uitwisselen van wat contrasterende meningen, ontdekten de betreffende gesprekspartner en ik dat wij het op verrassend veel punten met elkaar eens waren. Natuurlijk kun je het oneens zijn met elkaar op sommige punten. Graag zelfs! Want zo blijf je - als je niet halsstarrig bent - nadenken over je eigen meningen en aannames. Een ander uitschelden vanwege een andere mening is niet nodig. En werkt alleen maar averechts. Het zal nooit gebeuren dat je iemand overtuigt van jouw gelijk als je die persoon maar hard genoeg uitscheldt.

Gelukkig werkten mijn ogen weer een beetje mee. Dus kon ik in bed artikelen lezen op mijn mobiel. Maar niet op alle websites.

Ik begrijp dat reclameopbrengsten belangrijk zijn om je journalisten en fotografen te betalen, maar sommige informatiebronnen overdrijven een beetje. Kunt u lezen wat er in dit artikel staat?


"Waarom blokkeer je advertenties niet op je mobieltje?"
Drie redenen: 1) Ik vind dat schrijven betaald mag worden. 2) Soms zit er tussen de advertenties eentje bij die nuttig is voor mij of voor iemand die ik ken. 3) Dan werkt Duolingo niet meer.

Vanwege het ziek-zijn dus geen Loge-bijeenkomst voor mij deze avond en dus geen wijze woorden die ik met u kan delen. Sorry.

Dinsdag leerde ik dat er een opvallende band (klik) bestaat tussen de familie Trump en Bolsonaro; Zo is Ivanka, de dochter van de voormalig president, de peetmoeder (klik) van het kleinkind van de voormalig Braziliaans president. Van beide presidenten is al eens nieuws uitgelekt dat zij de muren van hun presidentswoning hebben besmeurd met hun eigen feces. En dan niet als kind van 14 maanden oud maar als volwassen man die was verkozen tot leider van het volk. Zeer opvallend: Trump en Bolsonaro hadden dezelfde adviseur. Steve Bannon adviseerde zowel Donald Trump alsook Jaír Bolsonaro om niet te erkennen dat zij de presidentsverkiezingen verloren hadden. En hun aanhang op te roepen hen te helpen met aan de macht te blijven. 

De enige man ooit die het lukte om niet één maar vijf casino's failliet te laten gaan wil opeens dat een zuid-Amerikaanse vluchteling het wordt toegestaan in Amerika te wonen. De logeerkamer in Mar-a-Lago is er al klaar voor.

Zelf heb ik geen echte logeerkamer maar wel een prima bank in de woonkamer en een fijn tweepersoonbed in de slaapkamer. Waar ik ook vandaag het grootste deel van de dag in doorbracht. Ziek-zijn is best onprettig. 

Minder onprettig dan dood-zijn, lijkt mij. Dat overkwam Ineitha Lynette Hardaway op 51-jarige leeftijd. Een paar maanden eerder werd zij opgenomen met ernstige klachten nadat zij een variant van het coronavirus had opgelopen. Zij was niet gevaccineerd en droeg geen mondkapjes want zij geloofde nog steeds Donald Trump en een paar andere populisten die haar vertelden dat corona helemaal niet dodelijk is en het dragen van een mondkapje niet werkt tegen de verspreiding van een virus. 

Zij was zó overtuigd van het gelijk van haar Groot Leider ('Führer') in het Duits dat zij samen met haar zus als het duo Diamond and Silk de meest aperte onzin propageerde in een programma dat zij maakten voor Fox News. Hun onzin bleek zó groot dat zelfs Fox niets meer met hen te maken wilde hebben. Gelukkig zijn er altijd wel een paar miljonairs als sponsor te vinden van nieuwskanalen die Het Volk met opzet dom houden. Zo harkten Diamond and Silk meer dan vijf miljoen dollar binnen met vertellen dat corona helemaal niet bestaat. Tot Diamond aan corona overleed dus. En haar zus een donatieknop plaatste bij het condoleance bericht. 


Want haar 'strijd' tegen wetenschappelijke data moet wel doorgaan, tenslotte en een website met een paar e-mail adressen kost boel superveel centjes!

Vraag aan hier lurkende IT-er: Klopt het dat hostingbedrijven tienduizenden euro's vragen aan 'andersdenkenden' terwijl zij gewone mensen maar een paar tientjes per jaar in rekening brengen? Dan begrijp ik de donatieknoppen van wappies.

Erg triest, die mensen die nog steeds geloven in de 'documentaire' died suddenly. Direct na het uitkomen van dat filmpje werd duidelijk dat er met opzet weer nepnieuws werd verspreid. Dat ook nog eens bijzonder eenvoudig aantoonbaar nep was. Zo is een deel van de mensen die 'plotseling dood neervielen na het ontvangen van een anti-corona vaccinatie!' neergevallen een paar jaar voordat de vaccinaties bestonden. Andere mensen die 'plotseling dood neervielen!' zijn helemaal niet dood. Maar ja, wat zijn feiten voor mensen die alles voor waar aannemen dat hen wordt voorgehouden door hun favoriete populisten?


Een van de grootste fans van Diamond plaatste dit bericht op zijn eigen sociale media platform:
Trump wist niet hoe 'Diamond' echt heette, noch dat zij was overleden aan corona. Triest.

Op sociale media waren er natuurlijk nog veel meer berichten, al dan niet verspreid door de ogenschijnlijk groeiende schare racisten. De polarisatie is nu zo erg dat de overheid een campagne is begonnen: 'Stop nu eens met racisten racisten te noemen!'. Graag. Zal het doen zodra racisten stoppen racisten te zijn.'

Daar sprak ik ook even over met de buurvrouw die binnenkort gaat remigreren. Zij bracht mij een paar planten die niet in de verhuiswagen pasten. Gelukkig ken ik een buurvrouw die zich met liefde ontfermd over ontheemde planten.


Ook fijn was het contact met een favoriete artiest. Kreeg zelfs zijn toestemming om mijn kennis van het Frans op hem te oefenen!
Damien Robitaille (uit een Franstalig gebied in Canada) bedacht tijdens de lockdown een unieke manier om covers ten gehore te brengen. Een voorbeeld vindt u onderaan dit blog als muziek van de week.

Ook woensdag bracht ik de dag goeddeels met gesloten ogen toen. Werd weliswaar (om een uurtje of half acht) wakker omdat de wegwerkers bij mij voor de deur verder gingen met het 'herinrichten van de publieke ruimte' maar bleef lekker liggen. Omdat het kon. En ik nog ziek was.

Terwijl ik een paar mensen aan de telefoon had en een paar hoofdstukken las van een luisterboek. Toen ik er even uit was voor toiletbezoek, wat eten en drinken en het voeren van mijn goudvissen, voerde ik nog een paar kleine klusjes uit; zo waste ik mijn jongleerballen 

(Leuke bumpersticker: 'Jongleurs wassen drie ballen'?) en verzamelde ik een stapeltje tijdschriften vanuit diverse plekken in mijn huis om die weg te doen:
('Dit tijdschrift bewaar ik maar want wie weet wil ik ooit een artikel herlezen!' D'oh!)

Omdat mijn ogen gelukkig weer wat meewerkten kon ik ook verder met Franse les:
Begrijpend lezen én worden beoordeeld op uitspraak;
Vul het ontbrekende woord in.
Een dingetje dat ik tegenkwam dankzij een virtuele wandeling op sociale media wil ik graag met u delen: denkt u dat de PVV economisch als 'rechts' te boek staat maar op sociaal gebied 'links' is? Klopt niets van; de PVV is nog rechtser (klik) dan de partij waar Wilders een zetel van gestolen heeft.

Omdat ik toch op Twitter zat, verwijderde ik meteen maar even een stuk of 20 accounts die ik volgde maar al langere tijd inactief waren. Misschien zijn de eigenaren dood of bijvoorbeeld overgestapt naar Mastodon. Hoe dan ook: ik heb weer ruimte om accounts te volgen die wél actief zijn.

Het werk als Secretaris gaat door en dus werkte ik een uurtje - heel rustig aan - voor de Geheime Jongensclub.

Iets na negen uur die avond plugde ik mijn 'oortjes' in mijn mobiel en liet mij voorlezen tot de slaap mij overmande, Nog even toegevend aan de rust die mijn lichaam blijkbaar wil.

Donderdag had ik weer een beetje energie. Met de nadruk op 'beetje'. In elk geval voldoende om drie dagen afwas weg te werken en het aanrecht schoon te maken:

Volgens 'rechts Nederland' was er deze dag grote paniek onder 'woke' mensen want de overheid had 'Code Geel' afgekondigd. Die paniek was verzonnen door 'rechts' en 'Code Geel' is gewoon een vriendelijk advies van de overheid: 'Let op, harde rukwinden kunnen voor gevaarlijke verkeerssituaties zorgen.' Code Geel afroepen is niet 'paniekzaaien'. Wat dan wel paniekzaaien is?

-'Mondkapjes zijn levensgevaarlijk! Ik heb gehoord dat iemand op Facebook gelezen had dat er misschien wereldwijd wel drie mensen zijn omgekomen door het dragen van een mondkapje!'

-'Covid is helemaal niet gevaarlijk. Ze willen je alleen maar bang maken! En Covid is een virus dat door Bill Gates is uitgevonden om ons allemaal dood te maken, te beginnen met oudjes!'

-'Vaccinaties zijn levensgevaarlijk! Ze willen ons allemaal dood maken!'

-'Globalisten (*wappietaal voor 'joden' maar dat woord mogen racisten van zichzelf niet gebruiken) willen ons allemaal dood maken!'

Hoe dan ook: veel restaurants besloten uit voorzorg hun fietskoeriers niet te laten rijden. Dus - want zo werkt mijn hoofd nu eenmaal - stelde ik mij direct voor dat heel veel 'curling-ouders' gebeld werden deze avond, door zoon- of dochterlief die woont in een door de ouders gekocht appartement in een universiteitsstad:

'Eh...ma? Hoi. Ja, ik weet dat ik al ruim een jaar niet heb gebeld. Maar ik heb het ook zó druk als Corporate Communication Director in het bedrijf van oom Bob!
Maar wat ik vragen wou: Thuisbezorgd rijdt niet vanavond dus ik moet helemaal tien minuten lopen naar de supermarkt om boodschappen te doen voor het avondeten. Wat moet ik halen voor Chicken Tandoori en hoe maak je dat eigenlijk klaar? En kun je pa even vragen waar de gebruiksaanwijzing ligt van de keramische kookplaat?' 

Had een leuk avondje uit gepland staan maar besloot niet het risico te nemen anderen aansteken met welk virus dan ook zich in mijn lichaam heeft genesteld.

Vrijdag trok ik - na het delen van een pot koffie met een buurvrouw uiteraard - dan toch maar eens de stoute schoenen aan. Zo dronk ik koffie bij een favoriet, lokaal etablissement.
Ook was ik even te vinden in een drogisterij. Waar ik mij verbaasde over het gigantische aanbod deodorant. 


Zo'n schap vol is nog steeds even wennen voor iemand die is opgegroeid in een tijd dat er geen ketens maar kleine, lokale drogisterijen waren en je aan de meneer aan de balie vroeg: 'Deodorant, alstublieft.' En je dan deodorant meekreeg. Behalve als man. Voor mannen was er - in mijn beleving - geen deodorant. Mannen stonken maar. Of gebruikten Tabac of Old Spice om de geur van hun oksels te maskeren. 

Voor wie het weten wil: ik kocht oog make-up verwijderspul.
Voor wie het niet weten wil: ik kocht oog make-up verwijderspul.

Had een goede dag uitgezocht voor mijn wandeling want er was nauwelijks een zuchtje wind te bekennen en echt koud was het ook niet. Beetje jammer dat er nog steeds mensen zijn die roepen dat de huidige klimaatverandering (klik) heel normaal is en helemaal geen probleem. 1] Het is niet normaal. 2] Het is een groot probleem. 
Bij thuiskomst wachtte mij een pakketje: er was een stapel boeken binnengekomen om - al dan niet gesigneerd - te verkopen! Wat meer (prijs)informatie over deze drie meest recente bundels van mijn hand vindt u hier (klik). Wilt u een fysiek exemplaar (met handtekening?), stuurt u mij maar een berichtje (klik). 
Op de interwebs kwam ik ook weer lollige berichtjes tegen: Er zijn nog steeds mensen die geloven dat Died Suddenly bewijst dat mensen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus, massaal en spontaan dood neervallen. Wat aantoonbare nonsens is. De 'keiharde bewijzen!' in de nepdocumentaire tonen flauwvallende mensen die flauwvielen voordat de anti-coronavaccinaties überhaupt bestonden. Ook erg knap voor een aantal mensen die - volgens de verspreiders van dit fraaie staaltje nepnieuws - spontaan dood neervielen: zij leven nog. Het zou lachwekkend zijn als het verspreiden van (medische) nepinformatie niet letterlijk levensgevaarlijk zou zijn. De makers van Died Suddenly (klik) kunnen succesvol worden aangeklaagd door de nabestaanden van de slachtoffers die geloofden wat hen werd verteld.

Om een voorbeeld te geven van hun soort van 'bewijsvoering':
'Kijk, een leeg eetbord! Dat bewijst dat een kangoeroe mijn avondeten heeft opgegeten! U kunt niet bewijzen dat dat niet zo is, dus is het waar!'

Mensen die dit soort nonsens geloven, weten niets van causaliteit. Ofwel: zij weten niets over 'oorzaak en gevolg'. Bovendien geloven zij liever een werkloze dansleraar dan het merendeel van mensen die écht onderzoek gedaan hebben. Wie gelooft u: Willem Engel of een paar duizend wetenschappers?

Omdat de avond nog jong was, publiceerde ik een vers verhaaltje (klik), sloot ik mijn jaaradministratie 2022 af en verwerkte ik enkele tientallen bladwijzers uit mijn browser; nog maar ruim 2000 stuks te gaan!
Was bijna klaar met mijn BTW-aangifte (hoera, mag eindelijk weer meer BTW afdragen dan ontvangen!) toen een buurvrouw langskwam. Met een fiets. Een vouwfiets. Voor mij. Met lage instap. 

Dat moest dus wel lukken, dachten wij. Maar helaas: hoewel mijn rechterbeen goed meewerkte, ontdekten wij dat mijn linkerbeen niet hoog genoeg opgeheven wil worden om de trapper te bereiken. In elk geval weet ik nu precies aan welke spiergroep ik nog moet werken: die rond min linkerheup. Om mijn linkervoet meer dan vijf centimeter van de grond te krijgen, moet het been fysiek worden opgetild; de betreffende spieren kunnen dat (nog) niet uit zichzelf.

Eenmaal weer thuis liet ik mijn badtobbe vollopen terwijl ik mijn BTW-aangifte verzond en ging tevreden de nacht in.

Zaterdag had ik gehoopt mij wat beter te voelen bij het wakker worden. Niet dus. Terwijl mijn linkerbeen niet erg hoog kan worden opgeheven kunnen mijn oogleden blijkbaar niet erg ver uit elkaar:
Zelfs een relatief eenvoudige taak als 'scheren' zou levensgevaarlijk zijn.
Moest dus helaas 'nee' zeggen tegen diverse uitjes waar ik voor was uitgenodigd.

Gelukkig had ik een paar dagen eerder mijn mobieltje zodanig ingesteld dat het apparaat nog makkelijker met de stem bestuurd kan worden. Je kunt dus gewoon zeggen: 'Stuur WhatsApp bericht naar ... met de volgende tekst: ...' De toekomst is hier, lieve lezers ende lezerinnen!'

Dankzij dit handige trucje kon ik gelukkig toch wat werk gedaan krijgen.

En toen ik zei 'open Twitter' kwam ik een tweet tegen waar ik heel hard om moest lachen:
Thierry Baudet zegt hier niet alleen dat hij er op tegen is dat grote problemen internationaal worden aangepakt maar ook dat hij zowel transparantie als debatten belangrijk vindt!
Een groupie gooide er een schepje bovenop: 'Baudet heeft gelijk, zonder transparantie geen democratie!'

Voor wie niet begrijpt waarom dit grappig is: Baudet is zelf allesbehalve transparant. Hij weigert neveninkomsten op te geven, wil niet zeggen waar het geld vandaan komt waar hij een pand van anderhalf miljoen van kocht en kan niet verklaren hoe hij dat betaalde met zijn salaris (klik) als politicus. Opeens vindt Baudet debatten belangrijk. Tegelijkertijd vindt hij debatten voeren zonde van de tijd. Hij is dan ook zelden bij debatten te vinden. Niet verder vertellen, hoor, maar dat is vooral omdat je bij het voeren van échte debatten met heuse argumenten moet komen. Die heeft hij niet.

Dus wat is het nou? Heel simpel: voor populisten is uitsluitend dát belangrijk waarvan zij denken dat 'het volk' het belangrijk vindt. 

Bijvoorbeeld: als het volk vindt dat joden slecht zijn en mensen aan zich (willen) onderwerpen en Israël dús een apartheidsstaat (klik) is, dan vindt de populist dat ook. Vindt het volk op een gegeven dag dat alle joden zielig zijn en dus alle recht hebben om palestijnen uit diens huizen te verjagen, hun land in te pikken en in Israël levende palestijnen te onderdrukken, dan vindt de populist dat ook en noemt het een belangrijk onderwerp. 

Zelf vind ik live (wat is een goede Nederlandse vertaling van het woord 'live' in bijvoorbeeld 'live iemand spreken'?) menselijk contact heel belangrijk maar het zat er nog even niet in:
In plaats van als een normale vrijgezel lekker aan de zwier te gaan, zat ik deze zaterdagavond op de bank tussen stapels nog te sorteren kleding (het is echt heel veel) een aflevering te kijken van een van mijn favoriete 'tussendoor' (als er geen Star Trek of The Walking Dead Serie loopt, kijk ik andere series) - series: Travelers. Als kind al was ik gek op filosoferen over het concept van tijdreizen, waar deze serie om draait.

En natuurlijk publiceerde ik een vers Engelstalig stukje (klik). Want ziek of niet, zaterdag is zaterdag. Verder heb ik bijna helemaal geen dwangneuroses, hoor!

Zondag deed ik het - om voor mij moverende redenen - rustig aan. Was blij dat mijn ogen weer enigszins naar behoren werkten. Dus kon ik kleine klusjes doen: een paar e-mails beantwoorden, wat administratie en de goudvissen wat aandacht geven.

Had het idee dat Karper en Snoek mij uitlachten want toen ik op hen afliep kwamen zij naar mij toezwemmen. Met een blik die deed verraden dat zij hun tong zouden uitsteken als zij dat zouden kunnen:
Waarna zij mij hun achterste lieten zien en begonnen met vrolijk rondjes te zwemmen rond een door hen uitgetrokken waterplant:
De boefjes! Lachte hardop toen een vriend een straf voorstelde: 'Vanavond met blote vinnen naar bed!'

Deed een handwas, knipte mijn nagels, wisselde de lakens en keek een filmpje op een van mijn nieuwe favoriete YouTube kanalen: dat van Anna Cramling. Zij schept er zichtbaar genoegen in om 'misbruik' te maken van een paar van haar eigenschappen die de in de schaakwereld dominerende mannen nog wel eens op het verkeerde [zet] been zetten:
Zij is blond, heeft borsten, is vrij jong, giechelt veel en kan ontzettend goed schaken.
In de schaakwereld heerst vooral rivaliteit maar ook veel respect voor mede-liefhebbers van het spel. Dus ook deze tegenstander nam zijn verlies zeer sportief op. Ik mag dat wel. Schaken is een fijn tijdverdrijf, vind ik. Dus ik speelde maar weer eens een potje. Op een vrij laag niveau tegen de computer. Altijd goed om een stukje vooruit te denken en te beseffen dat niet alles dat je denkt dat zal gebeuren ook daadwerkelijk gebeurt. Bovendien leert schaken je geduldig te zijn.

Schaken is nu weer populair. Niet alleen door een akkefietje (een jonge grootmeester, de Amerikaan Hans Niemann, gaf toen dat hij door valsspelen (klik) meerdere potjes schaak 'gewonnen' had) maar ook door de start van 'het Wimbledon van de schaaksport', het Hoogovens Scha...pardon...het Tata Steel Schaaktoernooi. 

Dat brengt mij in gedachten bij Tante Sjaan, een aangetrouwde tante die een pension (nu zeggen wij - in blijkbaar goed Nederlands - 'Bed and Breaktfast', kortweg B&B) had tegenover het hotel waar het schaaktoernooi al sinds jaar en dag wordt afgedraaid en waar de spelers dan ook logeren. Álle spelers? Neen, één speler logeerde liever bij Tante Sjaan: Hans Böhm. Bij haar kon hij rustig slapen, zich voorbereiden op een komende wedstrijd en - voor een paar gulden extra - 's avonds mee-eten met mijn tante en haar man. Ik schijn hem als jong kind ooit een keer ontmoet te hebben maar kan mij daar helaas niets van herinneren. Mijn oudste dochter wel: hij opende ooit een toernooi toen bij haar op school schaakles (een niet verplicht) onderdeel werd van het curriculum.

Op Twitter besloot ik domme mensen links te laten liggen. Met mensen die zó ontzettend dom zijn is namelijk geen redelijk gesprek mogelijk:

Bovenstaande zijn maar twee voorbeelden van hoeveel domheid er rondgaat op internet. Zowel de bewering van L alsook die van Dorien zijn bijzonder eenvoudig te ontkrachten.

Volgens Elon Musk en andere 'andersdenkenden' heet het verspreiden van dit soort onzin 'vrijheid van meningsuiting'. Maar als volwassene geen eenvoudige optelsom kunnen maken of - bijvoorbeeld - glashard ontkennen dat de te snelle klimaatverandering niet alleen door mensen is veroorzaakt maar ook letterlijk levensgevaarlijk is, is niets anders dan 'dom'. 

Jon Stewart vertelt hier (klik) wat er precies mis is met de huidige stand van kennis bij veel mensen, aangaande het klimaat. Als een filmpje van tien minuten wat te lang is voor mensen die uren besteden aan het luisteren naar podcasts van complotverspreiders, dan is hier een korter filmpje waarin wordt uitgelegd dat wereldwijd de temperatuur wel degelijk (te) hard stijgt.

Gelukkig zijn er meer dan voldoende mensen waarmee wél een fatsoenlijk gesprek mogelijk is en ook zijn er veel mensen met wie ik graag grapjes maak. Hier een recent voorbeeld:

Waar gebruikt u sociale media (Facebook, Twitter, bloggen, WhatsApp, Tik Tok, Instagram, et cetera) het liefst voor?

Het pleonasme van de week is: tegen joden gericht antisemitisme.

De muziek van deze week is - zoals ergens hier boven aangekondigd - van Damien Robitaille. 
Hier is zijn versie van Gangsta's Paradise:
Deze week staan wij stil bij het overlijden van Lisa Marie Presley, de slachtoffers van een raketaanval op Dnipro en die bij een vliegtuigramp in Nepal.