Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 16, 2012

Gouda


Met het warme weer van de laatste dagen zie je nogal wat mensen picknicken in het park. Sommigen gebruiken daarbij een mierenlokdoosje. Wat eigenlijk heel vreemd is want bij een picknick wil je mieren toch bij je vandaan houden en niet naar je toe lokken? ;-)

Bij het bezoeken van klanten in Breda (ik heb als entertainer een tijdelijke aanstelling als vertegenwoordiger) viel het op hoe men over het algemeen mensen anders behandeld dan in Amsterdam; een filiaalchef merkte op dat ik't wel erg warm zou hebben in de auto en bood mij een kwartier in zijn luchtgekoelde kantoor en een flesje water 'om even bij te komen'. Erg lief!

Vriend Erwin was zo lief ons op het einde van de werkdag in Breda een drankje aan te bieden op een terras.

Die avond aten wij pizza met m'n zoon. Zelfgemaakte. Zowel de zoon alsook de pizza. Het herinnerde ons aan ons verblijf in Frankrijk waar wij pizza's bakten in een zelfgebouwde steenbakoven. De Superfer had kunnen afspreken met een vriend maar bleef liever bij ons voor een potje Yahtzee.

Vandaag brachten de werkzaamheden ons naar Waardenburg, Geldermalsen en Culemborg en morgen zijn we in Gouda.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Harry Harrison