Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 16, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat het Openbaar Ministerie twee mannen tot celstraffen (klik) heeft veroordeeld. Vanwege het lidmaatschap van een terroristische organisatie en voor het voorbereiden van een aanslag op premier Mark Rutte. Volgens hun advocaat meenden zij geen woord van hun communicatie waarin zij onder meer aangaven: 'Alle homo's moeten in elkaar worden geslagen' en was het voor de grap dat zij uitzochten volgens welke routes Mark Rutte naar zijn werk fietst. 'Zij hadden zich uit verveling aangesloten bij een terroristische groepering en zijn heel zielig want zij hebben geen vrienden.' A, gossie.

Voor mij persoonlijk is het goed nieuws dat mijn favoriete band binnenkort met een nieuw album uitkomt. Opgericht op 2 oktober 1969 rockt Uriah Heep nog steeds!

Goed, ik ben wat bevooroordeeld
maar ik vind Billy de Kat dus echt een hele mooie kat:


Deze lolcat vraagt zich af hoe vastberaden mensen daadwerkelijk zijn:


'Ik ben altijd zeer vastberaden!
Behalve wanneer het loont dat niet te zijn.'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels