Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, november 21, 2009

Zwemdiploma's

In april 2007 had ik mijn zoon al eens voorgedaan hoe je een stropdas strikt maar gisteren deed-ie't voor het eerst helemaal zelf! Als een bijzonder keurige jongeman toog hij naar het galafeest op zijn school.Voor zijn verhalen moest ik tot de volgende ochtend middag wachten.

Toen hij namelijk rond elf uur 's avonds thuiskwam was zijn vader nog aan het werk in een nachtclub, hoewel de term "ochtendclub" verdedigbaar is aangezien ik eerst rond half zes des ochtend thuiskwam na een geslaagde avond (foto's binnen een week).

Daar werd ik aangesproken door een heuse New Yorker die zich mij nog herinnerde van een bezoek aan Amsterdam zo'n acht jaar terug.

Hij zag mij toen op het podium in The Rocky Horror Picture show. Onvoorstelbaar dat-ie mij nog herkende!

Er waren meerdere bekenden gisteravond maar niemand die ik niet verwachtte.

Guy van Rompuy is niet geheel onverwacht verkozen tot "president van Europa", ondanks de geruchtenstroom die onze eigen Jen Peter Balkenende in die postitie plaatste.

Ik zag een foto van hem genomen vlak na de bekendmaking. Hij kijkt daarop toch wel erg beteuterd voor iemand die meerdere malen beweerde de post niet te ambiëren en geruchten daarover afdeed als "flauwekul". Misschien is zijn mama nu boos en is hij bang voor een standje.

Zou Wouter Bos Gerrit Zalm al een standje hebben gegeven voor het feit dat Fortis/ABN Amro inmiddels 13,4 miljard euro aan staatsgeld heeft ontvangen? En dan zijn er mensen die zich druk maken over de luttele miljoentjes die het Koningshuis van de belastingbetaler ontvangt...

Zojuist ontving ik spontane knuffels van twee bijzonder leuke jongedames die hier de nacht komen doorbrengen. Beiden zijn zichtbaar blij met hun zojuist behaalde zwemdiploma's:


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Josine van Dalsum

Deel dit bericht