Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, september 18, 2016

De week voorbij

Wij waren er een weekje niet. Met 'wij' bedoel ik mijn vriendin en ik. Wij waren in Frankrijk, redelijk ver weg van 'de bewoonde wereld.' En het was heerlijk. Ik ontdeed mijn mobieltje van ruim 200 ongebruikte contacten (er zaten een paar dode mensen tussen. Onpraktisch.), sliep uit en las boek nummer 13 van dit jaar uit: The Long War van Terry Pratchett en Stephen Baxter. Leuk concept: stel dat er een oneindig aantal Aardes was en elke persoon kon kiezen hoe, met wie en op welke manier men wilde leven?

De douche was stuk dus om ons te wassen liepen wij een kilometertje of twee naar een beek en dompelden onszelf in het koude water. Voor meelezende heren: ongeveer 2,4 centimeter koud.

Had graag wat meer willen lezen en studeren (had een studieboek journalistiek mee en bladmuziek voor mijn meegebrachte ukelele) maar de hoofdpijn, behorend bij een lichte hersenschudding, opgelopen toen vorige week zaterdag op de markt een houten balk van de marktkraam het leuk vond de hardheid van mijn hoofd te testen, speelde mij danig parten.

Wij brachten een middag door in Dijon, waar mijn vriendin mij trakteerde op een verjaardagslunch. Onderweg haalden wij bij een wijnboer 87 liter rode wijn. Het werd erg gezellig die avond.

Vrijdag waren wij weer terug in Nederland en die avond was ik met vrienden op een feestje in Amsterdam.

Zaterdag was ik op een feestje in Vlaardingen
en zondag op een feestje in Hoorn.
Hierboven ziet u mij.
Hieronder een monument.
Omdat het leven te kort is en kansen vaak maar één keer voorbij komen sprak ik een aantal mensen met als gevolg dat er weer diverse banen voor mij op de loer liggen. Hoewel ik dat eigenlijk nooit doe, sprak ik toch maar weer eens een aantal onbekende mensen op plaatsen waar ik nooit eerder geweest was. Tja, vaste lezers weten dat ik niet vaak thuis ben. Maar - zeker met het juiste gezelschap - ben ik heel graag thuis, hoor!

Hier is Hans de Booij met Thuis Ben:En tot slot een kort fotoverslag. Meer foto's volgen uiteraard.
 Uitzicht

 Drank en spelen

 Bij het kampvuur

 Uitzwaaien is een traditie en de huisjes zijn leuk

 Verjaardagspizza en verjaardagstaart

 Eerste foto gemaakt door de waarschijnlijke
nieuwe eigenaar van mijn oude mobieltje,
gemaakt met het betreffende mobieltje
 Bloemen in soorten en maten
(Welke bloem staat hierboven?)

Deze week stonden wij in Frankrijk stil bij het recente overlijden van Chateautje, de huiskat van het terrein.
Dag, lieve Chateautje. 
Veel plezier op de Eeuwige Muizenjachtvelden! x

Overigens: voor wie interesse heeft is er komende maandag (19 september dus) een Avond voor Belangstellenden bij een groep vrijmetselaars in Amsterdam. Vanaf 19:30u. Hier meer informatie: http://www.lacharite.net/avond-voor-belangstellenden.html

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/