Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 04, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat bij Velsen de restanten zijn gevonden van een bijzonder groot Romeins fort. Dat zal er ongeveer zo uit hebben gezien:

Niet eerder werd gedacht dat de Nederlandse plaats Velsen van zó'n groot strategisch belang was voor de Romeinen. Zo blijven wij leren.


Kon het niet laten een foto te maken toen indertijd Billy de Kat een dutje deed en zich zichtbaar comfortabel voelde met mij. Hij was absoluut geen 'gezellige huiskat die vaak op schoot zit' maar een echte buitenkat. Ook te zien aan de zandkorrels in zijn vacht.

Deze lolcat gaat over mensen die zeggen geen tijd te hebben.

'Je hebt geen tijd om een buurman te helpen, je moeder op te zoeken in het ziekenhuis of om af te spreken met een oude vriend. Het zal je vast uren kosten om op Facebook het bericht te plaatsen: 'Weet iemand nog een leuke Netflix-serie? Volgens mij heb ik alles al gezien.'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels