Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 16, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Geweldig nieuws, beste lezers ende lezerinnen! De grootste supermarktketen van Nederland heeft onlangs toegezegd meer producten in het assortiment op te nemen die minder suiker bevatten. Als andere supermarkten het voorbeeld volgen en consumenten ook een beetje gaan opletten zal overgewicht over enkele jaren al een minder groot probleem zijn! http://www.nu.nl/eten-en-drinken/4300760/minder-suiker-in-producten-albert-heijn.html

Goed nieuws vind ik ook dat het snel afgelopen zal zijn met de kansen voor Donald Trump om president te worden. Zelfs de meeste van zijn partijgenoten vonden hem onbeschoft toen hij de rouwende ouders van een omgekomen soldaat vertelde dat ook hij veel heeft opgeofferd voor Amerika: hij heeft namelijk soms heel hard moeten werken om een extra paar miljoenen voor zijn bedrijf binnen te slepen.



'Ik heb heel veel succes gehad en zie dat als een opoffering'


Dit is Scoob, een kat van de buren.
Scoob houdt van aandacht en kan op commando omrollen.

Zelfs zonder kat in het plaatje heet een plaatje met zelfbedachte grappig bedoelde tekst een 'lolcat'. Hier eentje over Trump en zijn meest recente echtgenote:

'Ik haat immigranten!'
-'Zouw 'ij veten dzat iek oit Zlovenja kom?'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/