Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juli 29, 2010

Festival

De volgende dag sprak ik in mijn beste Duits met de dame die bij onze tent de kaartjes kwam knippen. Na een kwartiertje kwamen wij erachter dat wij beiden gewoon Nederlands zijn! Samen met mijn zoon haalde zij een extra zitbankje vanwege de verwachte toeloop die avond.

En druk werd het! Bij onze laatste voorstelling van die avond om 23.30uur stonden en zaten er ruim 100 mensen in de tent die was berekend op 70 toeschouwers. Sehr toll!

Het zondagmorgen-ontbijt werd verzorgd door de oprichter van Carnival of Hellucinations en zijn lieftallige gade: Een gegrild broodje, gebakken champignons, een bonensalade en om het af te maken een glaasje wortelsap.

Mijn zoon maakte mij af met een potje schaak op de meegebrachte ruim 30 jaar oude schaak-computer die hij ook nog wist te verslaan.

De zondag was de laatste dag van het zomerfestival in Dresden en mede dankzij het mooie weer hadden we wederom ruim honderd bezoekers per voorstelling. Maar nu bij alle drie de shows!

Tussen show nummers twee en drie hadden wij tijd voor een uitgebreide fotoshoot, verzorgd door fotograaf Ferdinand. Voor het uizoeken van die foto's en zo had ik vandaag en gisteren niet veel tijd. Zo kwam gisteren buurvrouw Pieternella op visite, volgde ik vandaag overdag een workshop acquisitie en kwam later op de dag vriendin Thura eten en hangen. Die foto's houdt U dus nog steeds tegoed.

Het na-feestje was erg gezellig: leuke muziek, fijne drankjes en prettig gezelschap. Ook door mij werd nog gedanst en gedronken. Iets teveel. Van beiden.

Aankomend weekend het derde en laatste deel van het verslag. Met hopelijk ook (een link naar) de foto's.

In elk geval hierbij een filmpje van de band Budzillus, die speelde op het festival:


Deel dit stukje