Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 16, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Het gaat weer steeds beter met de economie. Dus raken steeds meer mensen dakloos. Hoe dat zit? Nou, gemiddeld gaan wij er allemaal op vooruit. In de praktijk betekent dit dat een relatief kleine groep steeds meer geld (=macht) heeft en een steeds grotere groep steeds minder. Maar gemiddeld gaan wij er allen op vooruit. Dus. Er zijn er die zeggen dat je er niets aan kunt doen, terwijl anderen protesteren. Hetzij online ('Ik heb de petitie getekend, hoor!') of in de kroeg ('Ik vind dat iemand er wat aan moet doen!') en er zijn er die actie ondernemen. Door het ontwerpen en bouwen van goedkope schuilplaatsen voor daklozen bijvoorbeeld. Nog beter zou zijn als die niet nodig zouden zijn maar soit.

Billy de Kat ziet een nieuw speelkameraadje.
Of eetkameraadje.


De lolcat van deze week:


De beste manier om je vijand te verslaan
is er vrienden mee te worden.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/