Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, augustus 30, 2009

Vaste klant (een verhaaltje)

Hij werd wakker met Lily Allen. Althans met haar muziek. Zijn beste vriend zat op de bank te gniffelen om uitspraken van Midas Dekkers. Een jongedame merkte dat hij wakker was geworden en kwam bij hem zitten om zich voor haar ingewikkelde rekensommen te laten uitleggen. Intussen zat een jongeman hardop te lachen om de verrichtingen van een tekenfilmfamilie die hij bekeek op de laptop. Gezamenlijk togen zij naar oma om aldaar de lunch te nuttigen alvorens te genieten van de sfeer in een groot hoofdstedelijk stadspark. Een jong vogeltje hield zich met moeite staande temidden van een groepje soortgenoten terwijl een jong mensenkoppel elkaars lichaam verkende.

Gisteren ging het er ook al zo gemoedelijk aan toe tijdens een barbecue op het erf van een tuinhuis aan de rand van de stad waar prettige mensen genoten van prettig voedsel en elkaars gezelschap. Later op de avond -de kinderen waren reeds naar bed- was een ander soort gezelschap hun deel. Er was een dame die voordeed hoe men in de jaren'20 in Amerika publiek vermaakte in kleine nachtclubs en er was zelfs een aardige jongedame die zich ontdeed van enkele van haar kledingstukken op de maat van een bekend stukje muziek. Een drankje op het geluk dat het leven biedt werd genuttigd in een nabijgelegen etablissement en met een meer dan tevreden gevoel werd de rust van de nacht opgezocht.

De band speelde vandaag "Cowboy Billie Boem" en de twee zusjes hadden pret voor...twee. De ijsjes werden verkocht door de dame voor wie iedereen de status heeft van vaste klant.

Morgen een fotoverslag...

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Henk van Ulsen en Edzo Toxopeus

Deel dit bericht