Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 06, 2012

Logisch


Wat is dat toch met bouwvakkers en de neiging om luid en onduidelijk hun aanwezigheid kenbaar te maken?

Vanavond was ik met m'n vriendin naar een voorstelling in het kader van het Amsterdam Fringe Festival. Wij bezagen de intrigerende en humoristische solo-voorstelling van Margo van de Linde: Third Culture Kid. Mocht u nog in de gelegenheid zijn...gaan! En omdat de dame in kwestie het voorwoord heeft geschreven van mijn eerste Engelstalige verhalenbundel kreeg zij officieel het eerste exemplaar overhandigd!

Eerder vandaag zat ik een paar uurtjes thuis omdat m'n oude keuken werd afgebroken en een nieuwe geïnstalleerd. Zo kon ik mooi aan m'n achterstallige administratie werken terwijl een keurige en net opgevoede jongeman nieuwe keukenkastjes ophing en een nieuw keukenblok monteerde. Ook hij ergerde zich aan de seksistische 'grappen' en andere uitingen van Neanderthalers-gedrag van enkele van de mensen die door de woningbouw zijn ingehuurd om het trapportaal op te knappen.

Ze doen dat zoals de PVV politiek bedrijft: met veel geschreeuw en vrijwel zonder na te denken. Het enige verschil is dat de bouwvakkers uiteindelijk iets bereiken...

Volgens CDA, VVD, PVV en SGP is alles 'de schuld van links'. Aangezien voornoemde partijen aan het roer van Nederland stonden bedoelt men met 'links' dus de oppositie. Blijkbaar heeft die zoveel macht dat zij de regerende partijen kan uitschakelen. Ofwel: de oppositie heeft meer macht dan de regerende (gedoog)partijen.

De kiezer die dus wil dat het CDA, de VVD, de PVV of de SGP het voor het zeggen krijgt, stemme juist NIET op hen!

Dat is toch hartstikke logisch?

Als bonus vandaag een foto die is gemaakt tijdens een videoshoot, afgelopen dinsdag:

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Bill 'Billsf' Squire