Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 20, 2011

Komen

Gisteren luisterde ik wat muziek via Blip.fm ("Twitter voor muziek"). Zelf koos ik ook een paar liedjes uit om het ethernet in te slingeren. Op gegeven moment had ik er een luisteraar bij. Nu is het een stukje netiquette dat je het volgende nummer opdraagt aan de nieuwe "fan" en hem of haar toevoegt aan jóuw lijst van favoriete dj's. Standaard kies ik daarvoor een willekeurig nummer van Uriah Heep, een van m'n favoriete bands.

Toevallig heette mijn nieuwe luisteraar mij welkom met een nummer van...Uriah Heep! Lollig, niet? Ik hou van muziek want saai wordt het nooit en er zijn zo veel verschillende smaken!

Het zou uiteindelijk wel erg saai worden als iedereen het voortdurend met elkaar eens zou zijn. Natuurlijk vindt mijn ego het leuk als mensen zich kunnen vinden in mijn mening. Maar dat neemt niet weg dat het mij op een positieve manier prikkelt als iemand beargumenteerd ingaat tegen een bewering die ik hier plaats. Zelf zet ik graag mensen aan tot nadenken. En misschien vind ik het daarom wel zo leuk als anderen datzelfde met mij doen.

Daarom ook lees ik graag weblogs: zo kom ik meer te weten over diverse onderwerpen. Van motoren tot natuur, van Groningse lokale politiek tot Duitse architectuur. En misschien ben ik wel gewoon verslaafd aan het innemen van informatie...Ach, het is in elk geval goedkoper dan alcohol en je kunt ook makkelijker om vier uur 's nachts aan een verse lading komen...;-)

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Elisabeth Sladen