Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 30, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat het aantal Nederlandse jongeren dat alcohol drinkt (klik) de laatste jaren behoorlijk is gedaald. Was het percentage 13-jarigen dat wel eens alcohol dronk een paar jaar geleden nog 70%, inmiddels is dat nog maar 27%. Nog steeds vrij veel maar een behoorlijke progressie!

Ook goed nieuws is dat steeds meer overheden ervan overtuigd zijn dat het decriminaliseren van drugs beter werkt dan drugs illegaal te houden. Nog steeds vreemd natuurlijk dat de meest verslavende drugs (alcohol, tabak, anti-depressiva, pijnstillers en slaapmiddelen) gewoon legaal zijn. Jaarlijks sterven meer mensen aan (over)gebruik van legale drugs dan door het gebruiken van illegale drugs.

Hier de aanpak van Noorwegen:


Hier Billy de Kat in de deuropening,
overwegend of hij zal ontsnappen of niet

De lolcat van deze week:

(klikken=vergroten)

'Vogels vliegen niet alleen maar
omdat zij dat recht hebben'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Deel dit bericht