Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 26, 2010

Geven

Omdat het herfstvakantie is voor mijn zoon is het dat voor mij ook een beetje. De werkzaamheden staan even op een laag pitje maar dat betekent niet dat er niets gedaan wordt. Zo worden er feesten voorbereid, staat er een boek op het punt uitgegeven te worden, worden intussen klanten geholpen met teksten en administratie, worden oude contacten aangehaald en nieuwe contacten gelegd en wordt er aan m'n website gewerkt (Ja, ook door mij) en gaat ook het huishouden gewoon door.

De meeste van de dingen die ik net noemde zijn bijna klaar. Behalve het huishouden natuurlijk want dat gaat maar door en door. En zo erg is dat niet. Zo nam ik gisteren een keukenkastje onder handen en is de oven weer toonbaar. Zelfs van binnen!

Mijn zoon en ik zijn graag binnen en doen dan een spelletje of kijken een film. Maar wij zijn ook graag buiten en spraken zodoende vandaag op straat met buurman Vincent. Gisteren hadden wij buurvrouw Winonah nog even op visite voor wie ik nog een klein verjaarspresentje had. Een goede aktie, vond zij.

Goede aktie hoor van Edet en Libresse om een dubbeltje per verkocht product te storten op het rekeningnummer van Oxfam Novib, een sympathiek en echt goed doel. Maar voordat U naar de winkel rent voor toiletpapier en/of maandverband om daarmee Uw geweten af te kopen...bedenk dat U ook een goedkoper merk kunt aanschaffen en dan vervolgens veel meer geld kunt doneren aan het goede doel.

Stel dat U een merk koopt dat een euro goedkoper is, dan legt U 90 cent opzij voor Oxfam Novib (of een willekeurig ander goed doel) en houdt U een dubbeltje lekker voor U zelf. Het goede doel ontvangt op die manier maar liefst negen maal zoveel als het via de actie van Edet/Libresse zou krijgen én U houdt geld over om andere leuke dingen van te doen. U kunt natuurlijk dat dubbeltje ook aan mij geven...;-)

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Gregory Isaacs en dat van Paul de Octopus

Deel dit bericht