Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 19, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat geeft aan hoe je 'rechtse' mensen makkelijk herkent:

'Hoe herken je 'rechts'?
Zij plaatsen meer vertrouwen in propaganda
dan in feiten en in hun eigen gedachtenen en gevoelens'.

Goed nieuws vind ik dat de Boer Burgerbeweging door de mand is gevallen. Met name door op Twitter accounts te blokkeren 

die lieten weten dat het bestuur van BBB deels bestaat uit medewerkers van het reclamebureau van Big Pharma bedrijf Bayer. 

BBB wil ook niet dat Het Volk beseft dat koeien en varkens en zo tegen (onder meer) corona zijn gevaccineerd. 
De samenwerking tussen reclamebureau ReMarkable en BBB gaat zo ver dat zij fysiek op hetzelfde adres zitten. Maar er is absoluut geen verband tussen de megagrote agrarische en farmaceutische klanten van ReMarkable en BBB, hoor!', benadrukte voorvrouw Caroline van der Plas. Het is dus gewoon toeval dat de secretaris en penningmeester van BBB ook de eigenaren zijn van ReMarkable en dat stagiaires van ReMarkable door het land reisden om stemmen te winnen voor BBB. Gelukkig maar dat 'Het Volk' helemaal niet zo dom is dat het in doortrapte marketingtrucs trapt want anders had BBB misschien wel een zetel in de Tweede Kamer gekregen!

Had ik deze foto van oppaspoes Mosh al eens met jullie gedeeld?
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels