Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 06, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over het beantwoorden van vragen:

'Een vraag beantwoorden met een wedervraag is geen antwoord
maar een oude debattruc met als doel de vraag te ontwijken.'

Goed nieuws vind ik dat magie ('Eerst was er niets, toen was er iets!') bestaat. Hier heeft u een voorbeeld. Een man nodigt iemand uit om een liedje te zingen terwijl hij zelf gitaar speelt. Eerst nog wat onwennig maar met steeds meer zelfvertrouwen begint de toevallige passant een lied te improviseren. Bij de gitarist zie je als kijker even een 'wauw, dit is gaaf!' blik in de ogen wanneer een andere straatartiest zich er - 'op se Amsterdoams' - 'tegeaan begint te bemoeiuh.' Mooi vind ik dat, getuige zijn van het onstaan van een connectie. Geniet u even mee? 



Heb niet altijd een verse foto van een kat omdat ik momenteel zelf geen baasje van een kat ben maar hier is Poef, de kat van een vriendin. Mocht onlangs Poef op de korrel nemen en Poef bleek een geduldig model:



In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels