Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 05, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Geweldig nieuws! Nederland is wereldkampioen voetbal geworden! Door China te verslaan. In de finale van #RoboCup2016. Robotvoetbal dus. Maar toch:Onlangs zag ik - gewoon op straat in Amsterdam - een variant op dit vervoermiddel rijden. Deze is gemaakt door een vriend voor een vriend die in een oorlog invalide is geraakt. Kijk, dát is vriendschap!Meer goed nieuws en wel van Nederlandse bodem:
Het project 'The Ocean Cleanup' heeft voldoende geld binnengehaald via crowdfunding en sponsoring om een grootschalige proef te beginnen met het opruimen van plastic uit de Noordzee (en later alle andere zeeën!) De jongeman die het idee bedacht sprak er drie jaar geleden zeer bewogen over: 

Mooi ook dat de overheid en een groot commercieel bedrijf meebetalen!

En dan zijn er nog uitspraken van de Paus: hij durfde te spreken van 'genocide' toen hij sprak van de moord op duizenden Armenen én hij vindt dat de (katholieke) kerk excuses verschuldigd is aan alle homoseksuelen die ooit door (vertegenwoordigers van) de kerk onheus zijn bejegend! Is dat niet koel? http://www.nu.nl/buitenland/4283945/paus-vindt-homos-excuses-verdienen-van-christenen-en-kerk.html

Hier hebben we Yoko, de poes van mijn schoonmoeder

De zelfgemaakte 'lolcat' van deze week:


'Privacyschending? Geen probleem! 
Zo lang het de privacy van een ander betreft.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/