Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 12, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over betrouwbare informatie:

'Informatie is niet altijd betrouwbaar.
Met name wanneer die afkomstig is van social media account
die verklaren 'Ik hou van de waarheid'. 

Goed nieuws is dat de huizenprijzen in Nederland eindelijk beginnen te dalen. Gemiddeld gesproken dan. Erg sneu voor eerlijke zakenmensen die honderden huizen opkopen, die 'opknappen' (vaak niet meer dan een lik verf) en doorverkopen aan andere investeerders die er uiteindelijk iemand voor vinden die zich voor 40 jaren in de schulden wil steken om er te 'mogen' wonen. Zij maken nu een paar procentpunt minder winst per jaar. A, gossie!

Ik zou bijna medelijden krijgen met [huisjesmelkers] goudeerlijke zakenlui als Prins Bernhard Jr. en Tweede Kamerlid Wybren van Haga.Hier liep Billy de Kat langs de plek waar hij november 2021 door een buurvrouw en mij begraven werd.


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels