Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 31, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Meer en meer mensen zijn ervan overtuigd dat er maar één planeet Aarde is en dat wij daar zuinig op moeten zijn. Jammer dat overheden maar een beetje achter die mensen aanhobbelen...Deze mensen bijvoorbeeld:

http://mashable.com/2016/05/20/edible-six-pack-rings-beer/?utm_cid=hp-hh-sec#9mp6LKTEcqqMJawel, de plastic ringen die een zestal bierblikjes met elkaar verbinden gaan mogelijk verdwijnen uit de oceanen! Dat is goed nieuws, niet alleen omdat er dan minder niet afbreekbaar plastic in onze voedselketen terechtkomt maar ook omdat dan meer vissen en vogels in leven zullen blijven en zullen blijven bijdragen aan de o zo noodzakelijke biodiversiteit.

Maneki Neko zit graag op de balkontafel

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:
'Ik ben een verantwoordelijke handvuurwapen eigenaar!
Wanneer een inbreker mijn huis binnen komt
vraag ik hem even te wachten
terwijl ik mijn vuurwapen uit de kluis haal.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.