Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 27, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over hoe je je voelt:
"Stel dat Cis-zijn een mentale afwijking is?"

Nog niet zo lang werden homoseksuelen als 'geestelijk gestoord' gezien. Volgens een kleine groep mensen zijn nog steeds mensen die zich niet vereenzelvigen met het geslacht waarmee zij geboren zijn en geen 'standaard' seksuele voorkeur hebben 'geestelijk gestoord'. Als het voelen wat je voelt 'een geestelijke afwijking' is, geldt dat natuurlijk voor iedereen. Dus ook voor mensen die als man geboren zijn en zich man voelen.

Goed nieuws vind ik dat de plaatsing van zonnepanelen boven een rivier niet alleen duurzame energie oplevert maar zelfs helpt om droogte tegen te gaan.

Visitepoes Chico zie ik tegenwoordig alleen nog maar buiten; een tijdje geleden kwam zij nog regelmatig bij mij op visite. Tot plezier van ons beiden:


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels