Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 10, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat Hong Kong (klik) uiteindelijk luisterde naar de burgers en een omstreden wet zegt in te trekken. De immigratiewet zou het mogelijk maken 'dissidenten' uit te leveren aan China. Burgers vrezen dat de Chinese overheid van deze mogelijkheid gebruik zal maken om politieke tegenstanders (volgens de maatstaven van dictators 'criminelen' dus) uit te schakelen. Bovendien heeft de politie in Hong Kong de laatste tijd buitensporig veel geweld gebruikt tegen mensen die vreedzaam protesteren. Men gaat nu kijken hoe men een einde aan aan het geweld kan maken. Toch best een beetje hoopgevend, vind ik.

Billy de Kat in overweging:
naar binnen of buiten blijven?De lolcat van deze week:


'Geluk kun je niet kopen. Boeken wel.'

Meer lezen? Mijn verhalenbundels
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/