Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 08, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

======================================================

Goed nieuws vind ik dat de jonge mensen van de TU Delft bezig zijn onze toekomst aangenamer te maken. Niet alleen voor ons maar ook voor de planeet. En dat zeg ik niet alleen omdat mijn zoon er studeert. 

Neem bijvoorbeeld dit staaltje van vernuft waardoor eerdaags vliegtuigen én meer passagiers per apparaat kunnen vervoeren maar ook nog eens veel minder brandstof zullen gebruiken:Van Billy de Kat mocht ik het raam niet open schuiven:

De lolcat van deze week gaat over mensen die - bijvoorbeeld - muziek niet mooi vinden met als enige reden 'dat staat in de Top 40 en is dus populair!'

'Iets niet doen, alleen maar omdat dat populair is? Da's wel een erg populaire gedachte, hoor!'

Deel dit bericht