Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, oktober 06, 2010

Toekomst

Rechter Moors:"Ik kan mij voorstellen dat mensen de film "Fitna" niet willen zien". Wilders:"Ik vind dat U dat niet mag zeggen". Ziehier het zoveelste bewijs dat de PVV-voorman van mening is dat Vrijheid van Meningsuiting uitsluitend geldt voor hemzelf en de mensen die het met hem eens zijn.

Hoe absurd zijn gedachtengang en -goed ook zijn, de man dient serieus genomen te worden. Eh...wachtuseffe, dat kwam er niet helemaal uit zoals bedoeld...;-)

Onze tandarts neemt mijn zoon en mij (en waarschijnlijk ook zijn andere klanten) gelukkig écht serieus. Zo weet hij goed wat een tiener allemaal beweegt en luisterde hij samen met mij naar "Thunder" van AC/DC terwijl hij mijn gebit reinigde, gisteren.

Het was sowieso een gezondheidsdagje voor mij want 's middag was ik naar de fysiotherapeute vanwege mijn heup. Behalve dat zij een vastgelopen dijspier losmasseerde gaf zij mij een tas vol oude kleding van haar zoons mee voor mijn zoon. Nu nog een maatje te groot voor hem maar mooi spul dat hij volgend jaar vrijwel zeker aan kan.

Zelf kwam ik erachter dat ik het nog aan kan een avondje te zorgen voor een 14 maanden oud hummel. Altijd weer een feestje, dat oppassen.

De moordenaar van de 14-jarige Dirk Post uit Urk moet ook oppassen. Via zijn advocaat heeft hij laten weten dat hij zijn "vriend" Dirk "per ongeluk" 47 keer met een mes heeft gestoken. Huh? Hoe krijg je dát dan voor elkaar?

De Nederlander-van-Russische-komaf André Geim, heeft het ook voor elkaar: Hij ontvangt samen met zijn collega de Nobelprijs voor de Natuurkunde vanwege hun onderzoek naar (de eigenschappen van) grafeen. Van dat goedje -een supersnelle geleider én veel sterker dan staal- gaan wij nog veel zien en horen in de toekomst!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Ad van Gils

Deel dit stukje