Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 15, 2015

Zelfmoordterrorist niet meer welkom

ik schaam mij rot! Ons vrije Nederland dat christelijk en tolerant heet te zijn vind het heel normaal om mensen die nergens terecht kunnen geen onderdak te bieden. Misschien moeten onze geweldige politici zelf eens een paar weken op straat leven. Zonder werk, zonder werkvergunning, zonder eten, zonder slaapplek. En als de vluchtelingen in kwestie nu eens blanke christenen waren, gingen dan de poorten van ons land wél voor hen open? Ik vraag het mij hardop af. Het is niet dat wij terroristen binnenlaten maar burgers, mensen zoals u en ik, die in eigen land vervolgd en vaak zelfs vermoord worden. Kunnen wij die echt met goed fatsoen terugsturen? Nogmaals: ik schaam mij rot!

Terrorisme en paspoort

'Wie kennis neemt van het plegen van terroristische activiteiten kan het Nederlanderschap worden ontnomen, aldus het wetsvoorstel van voormalig minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie. In zijn voorstel kan dat alleen wanneer iemand meer dan één paspoort heeft omdat iemand statenloos maken ingaat tegen internationale verdragen.

Dat levert een paar vragen op: sinds wanneer trekt de Nederlandse overheid zich ook maar iets aan van internationale verdragen?

Hoe dacht Opstelten dat het afpakken van een paspoort mensen ervan weerhoudt aanslagen te plegen?

Voordat de heer Opstelten zijn plan kon doorvoeren stapte hij op. Stomtoevallig de dag voordat hij zich voor de volledige Tweede Kamer moest verantwoorden voor een paar...eh...onwaarheden die hij eerder had verkondigd, in conclaaf met zijn staassecretaris, Fred Teeven. Dat ging over deze zaak: http://sargasso.nl/wvdd/deal-fred-teeven-met-cees-h-betrof-zwijggeld/

Minister Hennis gearresteerd?

Hoe wilde hij minister Jeanine Hennis Plasschaert arresteren die onlangs op een wapenbeurs in Abu-Dhabi volledig werd bijgepraat over automatische wapens, terreur, zelfmoordaanslagen en terroristische trainingskampen? Van onder meer Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten is bekend dat zij met alle liefde wapens leveren aan Islamitische Staat en Al-Qaida maar minister Hennis (en haar Belgische collega!) vindt het absoluut geen enkel probleem om lekker veel centjes te verdienen met het verkopen van wapentuig aan die landen. 'Wanneer zij het van ons kopen is het van hun en mogen zij zelf weten wat zij er mee doen! Dát is de vrije marktwerking waar wij van de VVD zo dol op zijn!' Inderdaad; terwijl burgers wordt opgeroepen medelijden te hebben met die arme burgers die zo te lijden hebben onder gewapende conflicten vindt onze overheid dat daar ook best aan verdiend mag worden. Die Nederlandse handelsgeest is niet nieuw. Toen wij in oorlog waren met Spanje waren het Nederlandse bedrijven (en indirect de Nederlandse overheid!) die de kanonnen leverden aan de Spanjaarden waarmee jacht werd gemaakt op de Nederlandse schepen. Ik bedoel maar.

VVD, CDA en SGP willen internationale verdragen negeren

VVD, CDA en SGP hebben aangegeven zich niets te willen aantrekken van die altijd weer vervelende internationale verdragen en geheel in strijd met diverse wetten iedereen die mogelijk van plan is eventueel terrorist te worden het Nederlands paspoort af te nemen. Zelfs al zou dat betekenen dat mensen dan statenloos worden en zij onder geen enkele wet van geen enkele regering meer vallen en dus straffeloos kunnen doen wat zij willen.

Zelfmoordterrorist niet meer welkom in Nederland

Wat vindt u: zal een terrorist ophouden terrorist te zijn wanneer ome Ivo hem vertelt dat hij Nederland niet meer in mag als hij zichzelf opblaast?

De Nederlandse overheid zegt terrorisme te bestrijden door extreme moslims met geweld in te peperen dat ze beter christen kunnen worden. Volgens de algemeen aangenomen definitie van terrorisme zijn wij dus terroristen:

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Percy Sledge