Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 16, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat ook de Nederlandse overheid gaat kijken naar beter omgaan met hernieuwbare energie. Misschien dat mens zelfs bereid zal zijn te investeren in de ontwikkeling van betere accu's voor windmolens bijvoorbeeld. Investeren in biomassa-centrales is echt niet meer van deze tijd: bossen laten verdwijnen om 'groene' energie op te wekken? Gaan we dan ook bejaarden in een oven werpen om te voorkomen dat zij het koud krijgen?

Goed nieuws in hetzelfde aandachtsgebied is dat de eerste elektrische auto die zelden hoeft te worden opgeladen binnen handbereik is. In Eindhoven ontwikkeld is hier de Lightyear One, een auto vol flexibele zonnepanelen die z'n energie rechtstreeks van de zon betrekt.


Wist u dat de Aarde per uur ongeveer net zoveel energie van de zon opvangt als wij met zijn allen in een jaar tijd verbruiken? Zonde om die energie niet op te vangen, toch?

U ziet hier de achterkant van Billy de Kat.
Hij was het niet eens met mijn muziekkeuze
dus sprong op mijn toetsenbord om een ander nummer op te zetten.
Heel attent.

De lolcat van deze week is handig wanneer je wilt weten of iemand op sociale media uit is op een echte, eerlijke gedachtewisseling of eigenlijk alleen maar wil 'stangen' (mogelijk is dat Amsterdams voor 'Provoceren/intimideren/lastig vallen/irriteren') en geen echte argumenten heeft:

'Zodra het schelden begint,
zijn de argumenten op'.

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels