Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 14, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat studenten van de TU Delft een machine hebben ontworpen die belasting kan meten. Nee, niet het percentage van uw inkomen dat de overheid gebruikt voor het algemeen nut maar bijvoorbeeld de druk die op een scheepsromp komt te staan wanneer het schip schuin tegen de golven in vaart. Of hoeveel trillingen een bakstenen schuurmuur kan verdragen voordat-ie scheuren vertoont. Handig in Groningen! Met hulp van de Hexapod (koosnaampje: 'Het Beest') kunnen constructies slimmer - en veelal goedkoper - worden gebouwd.Goed nieuws is het ook dat er nog een heleboel aardige mensen zijn op de wereld. Mensen die kosten nog moeite sparen om de laatste wens van een stervende oorlogsveteraan te vervullen bijvoorbeeld:

Deze week een oude kattenfoto.
Hier is Maneki Neko:De lolcat van deze week:


'Iemand moet er wat aan doen
en jij kunt iemand zijn'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/