Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 18, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat een strenge immigratiepolitiek heel goed werkt. Om een tekort aan arbeidskrachten te creëren dan. Als het de bedoeling is dat een land steeds minder inwoners kent en dus steeds minder mensen om de arbeidsmarkt te bevolken dan is het een uitmuntend idee om vreemdelingen te weren. Het beleid heeft tot gevolg dat Japan nu op zoek is naar een paar honderdduizend (...) immigranten om hun (toekomstig) tekort aan werkkrachten aan te vullen. Goed nieuws (klik) met name voor immigranten dus.

Goed nieuws is ook dat er mensen zijn die niet alleen beseffen dat er iets moet gebeuren aan het probleem van plastic afval maar daadwerkelijk actie ondernemen. Zo worden er diverse alternatieven ontwikkeld voor de plastic tas. Hier eentje op basis van cassave bijvoorbeeld:
Billy de Kat zit graag op mijn computermuis.
Lekker warm! Maar een tikje onpraktisch.

De lolcat van deze week:
'Wij zijn bang voor het donker
omdat wij graag willen zien
waar wij bang voor zijn.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/