Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 04, 2018

Mensen zijn raar

Wij mensen zijn raar. Zo houden wij graag vast aan wat wij kennen: hebben wij jonge kinderen in huis dan gaan wij er van uit dat wij over tien jaar jonge kinderen in huis hebben; gaan wij een relatie aan, dan nemen wij aan die over tien jaar nog te hebben. Hebben wij wekelijks contact met onze ouders dan weten wij wel maar beseffen wij niet dat dat contact op een dag niet meer mogelijk zal zijn. En zo verder. Maar het leven is dynamisch en verandering is misschien wel het enige constante. Waarom hebben wij zoveel moeite dat te accepteren?

Zelfs enge mensen kunnen wel eens gelijk hebben. Als Wilders, Rutte of Trump roept dat er brand is en ik zie rook en ruik een brandlucht, blijf ik niet in de betreffende kamer staan, denkend dat hij ook nu weer liegt.


=====================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/