Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 25, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over wat écht belangrijk is:
"In de toekomst kan niemand mij dwingen een drag show te zien
en er zullen geen unisex toiletten meer zijn?
Alle heil aan conservatieven die ons redden van deze rampen!"

Goed nieuws vind ik dat zowel een bakkerij alsook een moskee geholpen konden worden bij de Iftar op het einde van de Ramadan: door gestegen kosten (klik) voor burgers, voor moskeeën en voor (kleine) bedrijven, konden sommigen slechts een sobere Eid al-Fitr (Suikerfeest) vieren. Het programma 'Even tot Hier' vroeg een heuse Tik Tok influencer (help even, lezers: Abdan of zo? Ik zit niet op Tik Tok dus kon het filmpje niet vinden) om steun. 

Nadat die in een kort filmpje zijn ruim 3 miljoen volgers opriep de bakkerij te steunen, ontstonden er lange rijen mensen die daar lekkere hapjes kwamen kopen. Waardoor de bakker in kwestie een moskee kon helpen een fijn Suikerfeest te geven voor de bezoekers.

Normaliter zit ik op deze stoel wanneer ik bij een buurvrouw op visite ben. Maar dit keer was de stoel bezet:


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels