Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 13, 2009

Lichtjaar

Ontslagen worden is nu makkelijker dankzij de kabinet-maatregel die "deeltijd-WW" heet. Blijkbaar vindt de overheid het belangrijker om werkgevers dan om werknemers te beschermen. Helaas vergeet men hierbij dat werknemers behoorlijk veel macht hebben. Zij zijn namelijk ook consumenten en als die massaal besluiten iets niet meer te kopen is het gedaan met de macht van het grootkapitaal. De fabrikant van Buckler weet daar alles van...

Ook het overheidsbedrijf dat Staatsloterij heet moest pas op de plaats maken na het verspreiden van de pertinente leugen dat de jackpot gegarandeerd zou vallen. Dat was simpelweg niet waar en dat wist men vantevoren. Slegs 60 consumenten hebben geklaagd en uiteindelijk gelijk gekregen. De Staatsloterij heeft de campagne inmiddels aangepast en mag niet meer liegen.

Zoveel macht heeft de eenvoudige consument...

Bijna had Sarah Palin een hoop macht gehad maar gelukkig blijken zelfs Amerikanen verstandig genoeg om op een president te kiezen vanwege zijn of haar standpunten en niet vanwege een lekker koppie. Zelfs de grootste fan blijkt geen benul te hebben van de standpunten van de beroemde "Hockey-mom" en dat zegt toch wel iets...

Sarah Palin en andere (vooral Republikeinse) White Anglo-Saxon Protestants ("Wasps") zullen wel in hun nopjes zijn met de ontdekking van een planeet die WASP-17b is genoemd. Mooi. Dan kunnen ze daar hun eigen Utopia stichten en lekker tegendraads zijn, net als de planeet die eigenlijk de verkeerde kant opdraait. Lekker ver weg ook. Zo'n 1000 lichtjaar.

Omdat het lastig is om foto's van jezelf te maken hierbij een foto van een vriendin en mij gemaakt door een bevriende fotograaf tijdens het recente Landjuweel-festival. Ik sta voor de kijker rechts op de foto...De link van vandaag laat zien dat comedy's eng kunnen zijn en horrorfilms grappig.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Les Paul

Deel dit bericht