Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, november 12, 2009

Gitaarles

"The Partner" van John Grisham is boek nummer 26 van dit jaar en speelt zich af in de schimmige wereld tussen illegaliteit en recht.

Etentjes zijn doorgaans niet illegaal en het eten gisteren bestond uit een Mozerella-salade gevolgd door een kom pompoensoep en een verse forel. Met ijs toe. Een vriend van de dame die mij had uitgenodigd bleek een oud-collega.

Gisterochtend kwam ik ook al een oud-collega tegen en wel toen m'n zoon en ik wat gingen eten na zijn bezoek aan de orthodontist. De dame die hem een beugel mag aanmeten bleek een jaargenote van de zoon van de man die indertijd mijn gebit rechtzette

Ook bij het GAK UWV eergisteren raakte ik in gesprek met een oud-collega.

Gistermiddag haalde ik m'n recht bij de HEMA na een schrijven van meneer of mevrouw Klantenservice. (Persoonlijik vind ik het onbeleefd om te weigeren met een naam te ondertekenen maar te volstaan met de omschrijving van de afdeling. Maar dat zal wel aan mij liggen) En ook daar kwam ik weer een bekende tegen.

Het is zo dat ik zeer geregeld een bekende tegenkom. Nu heb ik dan ook vrij veel oud-collega's omdat ik inmiddels zoveel banen heb gehad.

Als U mij nu wilt excuseren (helaas weer geen tijd om op andere blogs te reageren; sorry guys!); Ik ben voor een dagje naar Spijkenisse en hoop op tijd thuis te zijn voor gitaarles.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Robert Enke en dat van John Allen Muhammed

Deel dit bericht