Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, februari 05, 2012

Genegeerd

Gisteren bezochten wij het Stripmuseum in Groningen en vandaag waren wij op een verjaardag. Allemaal erg leuk natuurlijk en ik vind het heerlijk om het leuke met het prettige te veraangenamen...

Afgelopen week m'n administratie bijgewerkt, onderhandeld over een paar opdrachten en leuke dingen gedaan zoals onverwacht vroegere vrienden tegenkomen op straat, nieuwe fysiotherapie-oefeningen ontvangen, dineren bij m'n schoonmoeder en lunchen bij m'n eigen moeder. Donderdag heb ik ook nog'ns gezwommen!

Afgelopen dinsdag wilde ik met m'n vriendin naar de sporthal voor conditietraining maar een bespreking die ik had liep ruim een uur uit en zij kon helaas ook niet. Maar ik hoef alleen nog maar m'n nieuwe trainingsbroek om te zomen en dan kunnen we weer! Ware het niet dat dan mijn aanwezigheid wordt vereist op een ouderavond en later nog bij een potentiële opdrachtgever. De week erop dan maar, hoop ik...

Ooit was mijn reguliere trainingsbroek in de was en dus trainde ik met eentje die eigenlijk iets te krap was.

Een paar dames namen er aanstoot aan dat zij daardoor de contouren van een lichaamsdeel konden zien dat duidelijk anders is dan bij vrouwen. Ik vroeg hen waarom zij naar mijn kruis keken en niet opletten op wat de leraar voordeed èn waarom het wèl okee was dat ik bij hen mij alleen maar hoefde af te vragen of zij overal dezelfde haarkleur hadden. Hierop reageerden de dames beledigd: 'Waarom kijk je naar m'n kruis?' Dat ik even daarvoor hen diezelfde vraag had gesteld werd volledig genegeerd.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Ben Gazzara