Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 21, 2015

Kattenlog

Speciaal voor de liefhebbers nieuwe kattenfoto's!

Voor wij op vakantie gingen waren wij even langs bij Alfie, de nieuwe kat van mijn schoonvader en diens gade: De poes van mijn schoonmoeder (Yoko heet ze. De poes, niet de schoonmoeder) kijkt recht in de camera
 En hier omhoog
 Maneki Neko en Zwarte Vlek liggen graag in bed. Aan mijn kant.
Wij hebben onze vermoedens over Zwarte Vlek maar vooralsnog zit hij graag in de kast. Scooby (hieronder) geeft graag kopjes tegen je hand en woont bij een buurvrouw van mijn vriendin:

 Rond onze loods lopen twee katten rond. Hieronder ziet u Freya:


 Deze mooierd kwamen wij tegen bij 
ons bezoek aan Flavigny


 Hierboven en hieronder ziet u de inmiddels 19-jarige en stokdove Chateautje, de 'huiskat' van ons vakantie adres die ondanks haar doofheid en leeftijd dagelijks nog steeds twee muizen vangt. En opeet.
Hier is Chateau met mijn dochter:
En omdat u zo lief bent nóg een foto van Chateautje:
En vooruit, nog ééntje dan:

 En dit is de haan. Nog onwetend van het feit dat-ie eind van het seizoen als lekker hapje dient voor de eigenaar van het terrein en wie er ook maar helpt met het terrein winterklaar maken.

Omdat ik het niet kan laten mensen aan het denken te zetten deze prachtige bewerking van een wereldberoemde foto. Ik bedacht er de tekst bij: 'Voor de meeste mensen bent u een buitenlander.'

Meer foto's van onze vakantie in Frankrijk vindt u overigens hier.