Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 16, 2013

Vaderdag

Mijn 'bedrijfspagina' op Facebook bracht ik onlangs onder de aandacht met een prijsvraag: onder iedereen die de pagina 'leuk vindt' verlootte ik een (Engelstalig) e-book met honderd van de door mijzelf geschreven verhaaltjes. Hoewel ik schrijven erg leuk vind om te doen kan ik er helaas niet van rondkomen. Daarom doe ik ook andere dingen:

Donderdagochtend was ik naar de tandarts, donderdagmiddag werkte ik op kantoor en donderdagavond presenteerde ik een thema-avond. Het onderwerp was 'Patiëntenvertrouwenspersonen en klachtencommissies". De gastspreker en ik bleken elkaar te kennen want ooit zaten zijn dochter en mijn zoon in dezelfde schoolklas!

(Foto vanaf het buurthuis waar de thema-avond werd gehouden en bier met bitterballen daarna)

Vrijdagmorgen had ik een korte bestuursvergadering van een stichting waar ik in zit en 's middags kon ik een paar kostuums uitzoeken uit mijn verkleedkoffer, naar de kapper en vervolgens naar Rotterdam voor een glaasje drinken op een terras met mijn vriendin en vervolgens een optreden op een bedrijfsfeest. Goed dat mijn vriendin mee was want de kleedkamer zat weer vol met dames waarvan sommige bijna zo leuk waren als mijn betere helft! ;-)

(Soundcheck en snoep...twee collega's)

Zaterdag wilden wij eigenlijk kanovaren maar in een hoosbui is dat niet echt heel erg leuk. Daarom liepen wij rond in het Allard Pierson museum voor een kijkje in het oude Egypte. Zo zagen wij naast bijzonder interessante gebruiksvoorwerpen van drieduizend jaar oud ook de roemruchte 'Steen van Rosetta', die wetenschappers op het spoor bracht van het vertalen van diverse oude talen.


(Mijn gezinnetje, lunch, en vlabij het museum: opeens mooi weer maar erg winderig)(Dochterlief en een regenboog)

Vandaag lunchten wij mij mijn moeder, kreeg ik mijn ontbijt op bed en cadeautjes en des middags bezochten wij mijn schoonvader in het kader van Vaderdag.


(De cadeautjes (Scheercrèmes van mijn vriendin, een kunstwerk van m'n dochter, een pinguïn zeep-pomp van zoonlief en van mijn moeder het favoriete luchtje van haar broers), en in de tuin bij mijn schoonvader en diens vrouw)