Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 29, 2023

Doet u aan s3ks?

Zo'n twee miljoen 'keurige Nederlanders' komen regelmatig in een s3ksclub. Dat is ongeveer 1 op de 8 volwassenen. Opvallend vaak enigszins vermogend en opvallend vaak wonend in de Bijbelgordel. 

Op zich prima natuurlijk en mensen moeten dat zelf weten. Ook of zij bezoek aan zo'n club (waar zij 'het' doen met anderen naast hun partner) wel of niet beschouwen als vreemdgaan.

Intereressant vind ik hoe creatief mensen zijn in het niet-zondig verklaren van hun eigen gedrag: 'Homoseksualiteit is een zondige levensstijl maar van meneer pastoor mag ik een hobby hebben. Uiteraard ben ik als echte Christen keurig getrouwd met een vrouw. Maar mijn hobby is seks met mannen en dat is geen vreemdgaan.'

==========================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

============================
Zelf beschik ik over de wat vreemde 'afwijking' dat als ik geen 'klik' heb met een persoon, ik dan niet kan 'presteren'. Terwijl anderen maar een ander bloot hoeven te zien om diverse klieren aan het werk te krijgen. Dat is voor een ieder verschillend en het is aan niemand om een ander daarop te veroordelen. 

Doet u uitsluitend - zoals 't heurt - aan s3ks voor de voortplanting en heeft u 'het' dus maar twee keer gedaan om keurig aan twee kinderen te komen of beleeft u plezier aan de vleselijke activiteit?