Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 06, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over morele dilemma's:
'Je moet erover nadenken omdat het een zwaar, moreel vraagstuk is? Oké, wanneer heb je een antwoord voor mij?' 'Komende dinsdag om twee minuten over elf in de ochtend, nou goed?

Goed nieuws vind ik dat het beeld van de ruige, stoere holenmens die vooral joeg en vlees at op de schop moet. Sorry, 'echte Nederlanders!' maar onze voorouders waren hartstikke 'woke' en leefden vooral veganistisch. De jager-verzamelaar was dus vooral verzamelaar. 

Hij is inmiddels al een tijdje dood, maar ik mis Billy de Kat nog vaak. Bijvoorbeeld die momenten dat hij aanvoelde dat mijn zoon bijna thuis was van school:


=============================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer 

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels