Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, september 30, 2012

Duurzaam


Boek nummer tien van dit jaar is Boek Twee van de trilogie 1Q84 van Haruki Murakami. Ook dit deel zit weer barstensvol fantasie die je als lezer klakkeloos voor waar aanneemt.

Daarnaast ben ik nu eindelijk het gemiddelde van maar één boek per maand ontstegen.

Wellicht heeft u het gemerkt: ik was er een paar dagen niet. Na een hectische periode waren m'n vriendin en ik er eventjes uit...heerlijk! Onbetaalbaar soms, een beetje rust...

Rust om te verwerken wat er de afgelopen paar maanden allemaal is gebeurd. Rust om eindelijk m'n eerste roman te redigeren (Wel enigszins deprimerend: aan je eigen roman werken vlak na het lezen van een boek van Murakami!). Rust om te genieten van nagenoeg ongerepte natuur. Rust om van elkaar te genieten zonder afleidende factoren als werk of familie...zoals gezegd: onbetaalbaar.

Vorige week vrijdag waren m'n vriendin en ik bij m'n broer en diens vrouw voor een etentje. Die zaterdag werd ik gefotografeerd ten behoeve van een rapportage met Carice van Houten in glossy magazine Jan van aankomende november en later die nacht waren wij op een feestje in Antwerpen.

Daarna dus even rust en vrijdagavond kwamen wij terug om gisteren pannekoeken te eten met de kinderen en vandaag (na een fijne lunch bij m'n moeder) een bezoek te brengen aan wetenschapsmuseum Nemo. Wij kwamen met name voor de expositie Transnatural Festival; wetenschap en kunst komen samen en het toverwoord is 'Duurzaam'.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Andy Williams