Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juni 24, 2016

Woestijn (een verhaaltje)

Zijn verhaal zou breed uitgemeten worden in alle kranten. Televisie-omroepen zouden elkaar overtroeven met aanbiedingen om in hun programma's te verschijnen en zijn moeder zou apetrots zijn. Mocht zij nog leven.

In de jaren'70 was hij door buitenaardse wezens uit zijn vertrouwde wereld opgepikt en meegenomen naar een planeet waar hij werd bekeken en onderzocht. Voor welk doel? Daar was hij nooit achtergekomen.

Maar nu brachten zij hem terug naar de Aarde! Zijn ogen werden glazig en vochtig toen hij door het kristallen venster een klein blauw bolletje ontdekte dat steeds groter werd. Spoedig zou hij thuis zijn!

Een wezen dat hij had leren kennen en vertrouwen gebaarde dat zij nu afscheid moesten nemen en hij kreeg er een dubbel gevoel bij: terug naar wat hij kende of blijven bij wat hij had leren kennen?

Hij zou voldoende tijd krijgen erover na te denken want zijn nieuwe vrienden zetten hem weliswaar keurig af op de Aarde maar helaas in zijn nakie zonder spullen en midden in de Kalahari woestijn.

==========================
Meer lezen? bravenewbooks.nl/terrenceweijnschenk

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Deel dit bericht