Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 12, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat ook de centrale Europese overheid niet alleen vindt dat er 'iets' gedaan moet worden aan de absurde hoeveelheid plastic die in de natuur (en daarmee in de voedselketen!) verdwijnt maar ook daadwerkelijk actie onderneemt (klik). Door eerdaags het gebruik (en daarmee de productie) van plastic wegwerpproducten simpelweg te verbieden. Geen plastic bestek meer maar zelfs geen plastic rietjes. En staat u eens stil bij het gebruik van ballonnen en kauwgum: ook daarin zitten veel materialen die slecht tot niet afbreekbaar zijn.

In de serie: 'Goed nieuws voor mensen die rolstoel gebonden zijn' dit keer een rolstoel die is gebaseerd op de geweldige 'Strandbeesten' van de Nederlandse kunstenaar Theo Jansen. Nu bestaat er dus een rolstoel die niet rolt maar loopt!Dat betekent een flinke stap vooruit naar de ontwikkeling van een rolstoel waarmee je over het strand of door de woestijn kunt bewegen!

Katten zitten graag in de vensterbank.
Billy de Kat is geen uitzondering:


De lolcat van deze week:
'U had het heel druk vandaag?
Wat deed u feitelijk?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/