Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 21, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat Nederland voorop loopt op het gebied van innovatie en 'buiten het kader' denken. 'Out of the box' in modern Nederlands. Mocht de overheid ooit gaan besluiten dat de toekomst belangrijk is dan liggen er al ontelbare plannen klaar om gerealiseerd te worden. Het plan van tof mens en astronaut Wubbo Ockels bijvoorbeeld om energie op te wekken met vliegers.

Het is 'duurzaam troetelkind' Daan Rosegaarde die van de vorige regering de prestigieuze opdracht kreeg 'iets moois' te maken van de Afsluitdijk, een icoon.

Tijdens het ontwikkelen van diverse ideeën bedacht Studio Rosegaarde dat er op zich al voldoende licht is op de wereldberoemde waterkering. En wel in de vorm van autokoplampen. Hij gebruikt in zijn ontwerp niet alleen dat licht maar ook dat van lichtgevende microben èn vond een methode om eer te doen aan het voorwerk van de helaas te vroeg gestorven innovator Wubbo Ockels: de vliegers leveren daadwerkelijk stroom voor zo'n 200 huishoudens.


Hoewel deze kat uiterlijk veel weg heeft
van Billy is het Picasso, de kat
van een bevriend weblogster:
(Probeer dat speeltje maar eens af te pakken!)


De lolcat van deze week:
'De meerderheid heeft altijd gelijk!
Behalve wanneer ik tot de minderheid behoor.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/