Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 28, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

=====================================================

Goed nieuws vind ik de wetenschap dat er nog echt heel aardige mensen in de wereld zijn. Neem bijvoorbeeld Tom Hanks (klik), herstellende van het oplopen van het Corona-virus die een jongetje dat gepest wordt vanwege zijn voornaam ('Corona') en daarover een brief schreef aan de acteur troost door hem niet alleen een brief terug te sturen maar ook een mooie oude typemachine. Van het merk 'Corona'.

Ook goed nieuws vind ik dat Facebook (klik) eindelijk lijkt te bezwijken onder de druk en de categorie 'pseudo-wetenschap' heeft verwijderd als 'nieuws'-categorie waar gebruikers uit kunnen kiezen. Dus minder mensen krijgen voortaan artikelen te lezen over 'Lizardmen' die 'vermomd als gewone mensen die eigenlijk Illuminatie zijn' via chemtrails stoffen verspreiden die mensen hun hersenen beïnvloeden waardoor die denken dat de nieuwsberichten in het journaal echt zijn. Bijvoorbeeld.

Billy de Kat is een zwart/witte kat dus hier een zwart/wit foto van hem:

De lolcat van deze week gaat over het niet jaloers
hoeven zijn op mensen die alles voor de wind lijkt te gaan:

'Met goede vleugels is het eenvoudig vliegen
maar uiteindelijk is het de landing waar het om gaat.'

Meer lezen? Mijn verhalenbundels