Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 16, 2010

Boete

Natuurlijk gebeurde er weer van alles en nog wat in de wereld van vandaag. Maar eerlijk gezegd kan het hele wereldgebeuren mij niet bommen wanneer ik mij zorgen maak om de gezondheid van mijn moeder.

Vandaar dat ik vandaag weer even bij haar was. Er was ook een heel aardige buurvrouw bij haar om wat steun te verlenen. Errug tof!

Bommen zijn niet tof maar die mening kende U al van mij. Niet dan?

Wél tof is het dat vandaag de eerste exemplaren van mijn boekje zijn verspreid. Zowaar zijn er al enkele heus verkocht en zo!

Nu droomde ik laatst dat er uiteindelijk 100.000 verkocht zouden zijn. Als dat eens waar zou worden...;-)

Eerlijk gezegd ben ik al dik tevreden als-ie uiteindelijk bij 50 mensen in de boekenkast of op het toilet-leesplankje zou komen te staan.

Geert Wilders kan ook bijna niet meer op zijn benen staan. Figuurlijk dan. De geloofwaardigheid van de PVV staat te wankelen nu er alwéér een kamerlid in opspraak is geraakt. Ditmaal gaat het om James Sharpe wiens bedrijf door de Hongaarse overheid is beboet met ruim een kwart miljoen euro voor het oplichten van klanten.

Volgens het PVV-kamerlid is er niets van waar. Maar als dat zo is, vanwaar dan die aanklacht en enorm hoge boete?

Deel dit stukje