Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 01, 2016

Zijn armen (een verhaaltje)

In haar slaap
produceerde zij
geruststellende geluidjes.

Hij snoof even diep
haar geur op, herhaalde
de afgelopen nacht
even in zijn hoofd,
glimlachte en sliep verder

met haar in zijn armen

===============
Meer lezen? Mijn auteurspagina (klik)

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.

Nieuws: einde PVV?

Het opvallendste nieuws vandaag was natuurlijk de bekendmaking van Geert Wilders (klik) dat hij opstapt als leider van de PVV. Wie hem zal opvolgens is nog een groot raadsel. Het bestuur van zijn partij vond dat samenwerken met andere partijen onmogelijk is gemaakt nadat de geblondeerde politicus bekendmaakte dat hij de islam wil afschaffen en moslims wil verbieden. Zeggen dat je voor vrijheid bent en mensen die het niet met je eens zijn willen opsluiten gaat zelfs het grootste deel van zijn achterban te ver omdat het verdacht veel lijkt op de dictatuur die de Nazi's graag zouden zien.

Met zijn opstappen heeft die partij meteen geen leden meer want hij en de Stichting Vrienden van de PVV (waar hij voorzitter én enig lid van was) waren de enige twee officiële leden van de partij. De aanhang van de PVV is nu zeer ontstemd en zal zich vermoedelijk scharen achter Voor Nederland (VNL) die het politieke leven zó serieus neemt dat het voormalig topadvocaat Bram Moszkowicz (klik) heeft ontslagen als leider van de partij. Op Twitter zijn inmiddels honderden variaties op de spelling van diens naam verschenen, bedacht door anonieme twitteraars.

Persoonlijk kijk ik liever naar de Muppet show dan naar een politiek debat. Maar soms zit er weinig verschil in entertainment waarde.In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.