Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 03, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat de hoogste rechterlijke macht in India heeft besloten dat geslachtsgemeenschap met een kindbruid (Klik. Engels) voortaan zal worden aangemerkt als seksueel kindermisbruik en dus zwaar strafbaar is, al is het 'een eeuwenoude traditie'.

Goed nieuws is ook dat er echt een heleboel mensen zijn die het beste voor hebben met de medemens. Hij plakt alleen maar etiketten op zijn blikken en potten met ingrediënten en niet op mensen. Het is niet 'kapitalistisch' om geld te willen verdienen met je werk. Het is niet 'socialistisch' om te delen wat je hebt met hen die wat minder hebben. Het is niet 'christelijk' om daklozen te helpen en het is niet 'egoïstisch' om dingen te doen waar je blij van wordt. Alles wat wij doen is 'menselijk'. Dat.

Hier is het verhaal van Michael Platt. geniet u maar even mee:Een vriendin kwam ons ongepland opzoeken.
Ik was niet thuis. Billy de Kat echter wel:De 'lolcat' van deze week:


'Als je iemand helpt, maak je twee mensen blij.'

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/